dimarts, 19 d’abril del 2016

Els de 1C hem fet recerca a Tarraco i Barcino

Els de 2erC hem escrit notícies sobre la nostra experiència. Feu un clic a comentaris!



1 comentari:

Anònim ha dit...

SORTIDA A TARRACÓ (TARRAGONA)


Els alumnes de 1r ESO de l’Escola Pia Sant Antoni de Barcelona, han fet una excursió a tarracó (Tarragona), per fer el treball de síntesi. El dimarts 29 de març,van anar els alumnes de 1r ESO A i C. I els dijous 31 de març, van anar els alumnes de 1r ESO B i D. Per anar a tarracó, van anar en autocar.
Es van parar en un camí per anar a l’aqüeducte romà de tarracó (tarragona), abans d’anar cap a l’aqüeducte,van esmorzar, i després es van dirigir cap l’aqüeducte. Van atravessar l’aqüeducte per on passava antigament l’aigua. A continuació, van anar a la vall de l’aqüeducte, i els van fer una explicació sobre la construcció d’un aqüeducte. I després es van dirigir cap a els monuments de la ciutat de tarracó (tarragona).

Els alumnes van fer tots les mateixes activitats i visites els mateixos monuments. Van visitar el pretori, l’amfiteatre, el teatre, el circ i les muralles. En el pretori van veure com una especie d’església , però que era la residència del governador. També van veure l’amfiteatre, que s’utilitzava per fer lluites de gladiadors, de feres i lluites de vaixells. A part, també els van deixar baixar a l’arena, a observar la fossa i la porta triumphalis i livitinensis, i ha fer preguntes sobre el que els van explicar . Després, van veure el teatre, on es representaven obres dramàtiques, còmiques i històriques. A continuació, van veure el circ, que dins d’ell, es feien curses de cavalls, on les voltes que feien els genets, es comptaven amb 7 ous o 7 dofins de fusta, que hi estaven a un costat de l’espina, que era una plaça al mig del centre de l’arena. Sobre el circ, també els van dir que continuava fins l’ajuntament actual. A l’hora de visitar les muralles, primer els van ensellar una maqueta de la ciutat, per fer preguntes sobre les altres activitats i veure com era tarracó, i després van anar a les muralles, per a fer l’explicació.

Després d’acabar totes les explicacions, van anar a un parc cercar a dinar i jugar una mica fins les 16:00.