dijous, 28 de gener del 2016

Diari de la Marcel.la

Els de 1er C hem començat a reescriure el diari de la Marcel.la i hem començat a treballar tots junts, llegiu, llegiu!...



Avui he començat les vacances!!! M'he aixecat, estava nerviosa i feliç, perquè era el dia...
Eren les set de la tarda, anava a casa de la Maria Teresa, la perruquera, quan m'he trobat un gat negre. En el primer moment he pensat que em donaria mala sort, però...

Voleu saber com acaba? Doncs...feu un clic a comentaris!

9 comentaris:

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

Avui he començat les vacances!!! M'he aixecat, estava nerviosa i feliç, perquè era el dia...
Eren les set de la tarda, anava a casa de la Maria Teresa, la perruquera, quan m'he trobat un gat negre. En el primer moment he pensat que em donaria mala sort, però desprès una mirada amb aquells ulls que tenia, m'ha dit, aquest gat ha de ser teu, llavors, jo he anat a la festa amb les meves dues germanes grans, quan els hi preguntat si ens el podiem quedar, elles han asentit amb el cap; a les tres ens ha fet molta il·lusió!
Quan haviem arribat a casa de la Maria Teresa, les meves germanes s'han anat cap a casa i m'han vingut a buscar més tard.

La festa al principi m'ha semblat una mica aborrida, ja que nomès coneixia a la Maria Teresa i la Joana, deprès les coses han millorat i he conegut a un munt de gent, la Paula, la Julia, la Casimira i d'altres... No sóc una gran experta en fer amics ja que a vegades els tracto una mica malament, i aixó m'ha sentit una mica millor ja que m'he dit a mi mateixa que ho puc aconseguir.

Quan ja portavem una gran estona de festa rient, ballant, cantant, els pares de la Maria Teresa han decidit anar a tirar petards perquè és la nit de Sant Joan, entre totes em decidit anar a tirar els petards a la Plaça que hi ha davant el mercat.
El camí no es massa llarg i no ha durat gaire la caminata, un cop allà, em començat a tirar els petards.

La CAsimira ha tirat un petard gegant, ha sigut molt bonic, ella ha encés la flama i la colocat a la vora del petard, llavors la metxa ha començat ha cremar, ha durat cinc segons i puumm!!! El petard de la CAsimira ha esclatat, ha pujat i pujat cel amunt i de sobte s'han vist uns colors, rosa, taronja, i d'altres més lluminosos que han format una flor al cel.


Ja són casi les deu de la nit, ja hem tornat a casa de la Maria Teresa, hem vist una pel·lícula de riure, hem estat totes al sofà amb les crispetes arraulides una sobre l'altra i això ha sigut que estiguem més unides.
Just al acabar la pel·lícula, han vingut els meus pares, tornant cap a casa m'han fotut la bronca perque a ells no els hi agraden els animals, i la idea del gat no els hi ha semblat correcte, aquesta tornada de tres carrers m'ha semblat una eternitat.

Ara mateix són les 00:30 i estic acabant d'escriure el meu primer dia de vacances i m'ha encantat!

Unknown ha dit...

Avui he començat les vacances!!! M'he aixecat, estava nerviosa i feliç, perquè era el dia...
Eren les set de la tarda, anava a casa de la Maria Teresa, la perruquera, quan m'he trobat un gat negre. En el primer moment he pensat que em donaria mala sort, però... he recordat que la Maria Teresa havia perdut el gat i he decidit portar-li aquest. Quan l'ha vist s'ha quedat bocabadada perquè, efectivament, era el seu. Com a recompensa, ens hem banyat totes a la piscina i he estrenat el meu banyador nou, bé, gaire nou no és perquè abans ha estat de la meva germana; però, tot i així, jo el considero nou.
Quan m'he despertat a casa de la perruquera, m'he espantat perquè, com mai no he dormit fora de casa, no he reconegut l'habitació. Després de rentar-me la cara, ja m'he centrat una mica.
Com els pares de la Maria són multimil·lionaris, ens hem anat tres dies de vacances a Noruega... i amb limusina!!! Ha estat espectacular i he pensat que estava somiant perquè ens han donat dues-centes pessetes a cada una per comprar-nos roba. Hem anat a la casa Louis Vuitton i ens hem comprat totes la mateixa jaqueta.
I jo he pensat: "Quan torni al poble, la meva germana voldrà posar-se la meva roba per poder fardar amb el seu amor".
I el que més m'ha agradat d'aquest viatge, a part de la ciutat, ha estat que hem anat a fer un curset de piscina i també d'anglès, i ens han donat uns llibres per estudiar.
La Maria Teresa no els vol perquè diu que ella, a les vacances, no vol estudiar. Ni en broma!!!
Avui hem aribat al poble i, en efecte, la meva germana volia posar-se la meva roba.Li he dit que li deixaria alguna peça i quan li he ensenyat els llibres d'anglès, m'ha dit: "Però, a veure, Marcel·la, que tu no vols ser popular o que?"
"Que penses pasar-te les vacances d'estiu estudiant?", m'ha dit. I jo li he contestat: "No, només vull complir el meu somni a la vida, que és saber tres idiomes i, com a mínim, ja en sé dos".

Així que les vacances m'han començat d'una forma ben fabulosa!!!

Anònim ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Avui he començat les vacances!!! M'he aixecat, estava nerviosa i feliç, perquè era el dia...

Eren les set de la tarda, anava a casa de la Maria Teresa, la perruquera, quan m'he trobat un gat negre. En el primer moment he pensat que em donaria mala sort, però al cap d'uns minuts he deixat de pensar en supersticions...

Just quan he arribat al seu carrer he vist que ja eran les 8, que llarg s'ha m'havia fet el trajecte, però sort que sol em quedava caminar 2 cases més enllà.

Ja estic aquí, la casa de la Maria Teresa és impresionant, té 3 pisos, el més alt m'encanta ja que és on està el terrat i m'ho passo molt bé quan vaig.


M'acabo d'aixecar, ahir no vaig acabar d'explicar tot ho que va passar però, va ser increible.

M'he aixecat amb una mica de mal de cap, però ja se m'ha passat. Ara anirem a algún centre comercial a comprar algunes cosetes, els pares de la Maria Teresa m'han convidat, són encantadors!

Quan hem arribat al centre comercial, la seva mare ens ha dit que esperéssim uns minuts.

Al cap de 5 minuts ha tornat amb 4 bitllets en la mà, pensava que seria per anar a algun tipus d'atracció, però resulta que havia comprat bitllets per un viatge a Roma!

M'ha dit que em feia aquest regal perquè en 3 dies era el meu cumpleanys, però igualment m'he quedat al·lucinant...serà un viatge perfecte!!

Anònim ha dit...

Avui he començat les vacances!!! M'he aixecat, estava nerviosa i feliç perquè era el dia. . .
Eren les set de la tarda, anava a casa de la Maria Teresa, la perruquera, quan m'he trobat un gat negre, en el primer moment he pensat que em donaria mala sort, però. . . és un simple gat. Tenia unes quantes ferides a les potes. L'he agafat i m'ha semblat bé cuidar-li durant un temps fins trobar a una persona que el vulgui adoptar.
Quan he arribat a casa de la Maria Teresa, ella m'estava esperant a la porta.
-Per qué has trigat tant?.- m'ha preguntat.
-És que m'he trobat amb aquest gat.- he contestat.- Tens alguna cosa per curar-li les ferides?
-Em sembla que si, vinga, passa.- m'ha dit. El gat ha saltat dels meus braços al terra. S'ha anat al sofà i s'ha acomodat en ella.
La Maria Teresa s'ha anat al lavabo i ha tornat amb alcohol i algodons.
Ens hem asssegut al costat del gat, i quan estàvem curant-li les ferides, la Maria Teresa ha dit.
-Per sort les ferides no són tan greus.- ha dit
-Jo havia pensat en cuidar-li fins que trobi a algú que el vulgui adoptar, tú pots?.- li he preguntat
-No, ja tinc bastanta responsabilitat amb la perruqueria.- ha dit.- Potser aquell noi belga que coneixes pugui, ah, i una cosa, potser et conegui de molt poc temps, però se diferenciar perfectament els sentiments de les persones. Fixa't, estàs lleugerament sonrojada i sonrient.- ha dit en to de broma.
No m'havia donat conta d'això, però era veritat. Li he dit:
-Vale, vale, potser m'agradi però. . . eh! que estàvem parlant del gat!.- he exclamat.- Bueno, li preguntaré si pot adoptar-ho, però és que també té una botiga i també necessita molta responsabilitat.
-Tu només pregunta-li i ja està, potser que a ell no li importi tenir moltes responsabilitats.- ha dit.
-Vale, li preguntaré.- quan m'havia fixat en la hora, eren les 21.30h. I també el gat s'havia dormit. Que ràpid a passat el temps.- Serà millor que em quedi a dormir aquí. La mare sap que estic aquí, doncs no té que preocupar-se. Ah, i el gat s'ha dormit, anem al dormitori, vinga.- li he dit.
Quan ja estàvem al dormitori, ella m'estava explicant unes quantes coses d'un client seu, que per cert, m'ha dit que l'atrau. Bueno, no era del tot client seu, perquè el noi només va acompanyar a la seva nòvia a tallar-se el cabell. M'agradaria que el noi no tingués nòvia, així, en el futur, la Maria Teresa no hauria te sufrir tant.

Anònim ha dit...

Avui he començat les vacances!!! M'he aixecat, estava nerviosa i feliç, perquè era el dia...
Eren les set de la tarda, anava a casa de la Maria Teresa, la perruquera, quan m'he trobat un gat negre. En el primer moment he pensat que em donaria mala sort, però al observar-lo una mica, em vaig donar conta, que esta confús i com perdut. M’he apropat a ell, per poder veure si el poc ajudar.
Al veure al gat, he vist que portava un collaret. En el collaret hi posa: BLACK.
He agafat el gat i l’he portat a casa de la Maria Teresa, per que em digui el que he de fer. Maria Teresa, m’ha dit que el primer que tinc que fer és penjar cartells per totes bandes per que així, la persona que ha perdut el gat, pot saber qui el té, i també m’ha dit que tinc que posar el telèfon per que puguin contactar amb mi.
He penjat tots els cartells per totes bandes però de moment no hi ha trucat ningú. M’he preocupat. Com no ha trucat ningú he pensat d’anar a comprar penso i un llit per el gat. Li he demanat el penso i el llit a la Maria Teresa, perquè ella tenia un gat. Avui a les 17.00h de la tarda, hi posant una pel·lícula, així que, he decidit de veure-la amb el gat.
He preparat crispetes per mentre veiem la pel·lícula, menjar-les però… de sobte, van trucar al telèfon preguntant per un gat perdut. La persona que ha trucat es diu Toni i hem quedat a les 18:00h a la meva casa.
El Toni ja ha vingut a casa. Ell m’ha dit que moltes gràcies per haver trobat a Black, i m’ha preguntat que és el que fèiem. Jo li he dit que estàvem apunt de veure una pel·lícula, i ell m’ha dit que si voldria quedar-me amb el gat, i jo li he dit que si que m’agradaria. Toni, m’ha dit que puc quedar-me el gat però, ell pot veure i jugar amb el gat sempre que vulgui. He acceptat.

I així, és el meu primer dia de vacances, aquestes vacances seran emocionants i fabuloses.

Izaskum ha dit...

Diari de la Marcel·la

Avui he començat les vacances!!! M’he aixecat, estava nerviosa i feliç, perquè era el dia…
Eren les set de la tarda, anava a casa de la Maria Teresa, la perruquera, quan m’he trobat un gat negre. En el primer moment he pensat que em donaria mala sort, però quan he vist que estava tant sol, perdut, era una monada !!!
L’he agafat i li he anat a dir a les meves germanes que me estaven acompanyant, llavors em anat cap a casa de la Maria Teresa amb el gat, i nomes trocar el timbre ma agafat el gatet. Al principi me espantat però quan m’ha dit que el gat era seu m’he posat feliç per que a trobat el seu gatet. Quan he entrat a casa seva estava super decorada la Maria Teresa , quan he entrat m’ha dit que em poses el banyador perquè ens tiraríem a la piscina una estona abans de fer un vermut.
Quan han anat arriban totes ens hem tirat a la la piscina i ha sigut molt divertit.
quan em fet el vermut em menjat pastis, olives, patates…
Quan em acabat el vermut cadascú a anat a casa seva.

Ariadna Sabanés